1.jpg
Toisen sukupolven tyttäret astuivat autosta ulos. Ensimmäisenä astui kuopus Cherry, joka näytti todelta kauniilta. Cherry oli jännittänyt yliopistolle saapumista kovin paljon.


2.jpg
Toisena autosta astui ulos esikoinen, Carrie. Carrie halusi pitää saman kampauksensa kuin mikä hänellä oli ollut pikkulapsesta asti. Se sopi hänen mielestä hänen tyyliinsä, eikä hän raaskinut mennä kampaajalle.


3.jpg
Tytöt muuttivat äitinsä Lilyn ystävän kampuksella olevaan talo. Talo oli suloinen, ja talo oli sisustettu pienellä rahasummalla. Mutta sisustuksesta näki että se oli rakkaudella sisustettu.


4.jpg
Ennen kuin olisi ensimmäisen kurssin vuoro, Cherry ja Carrie lupasivat toisilleen yhden asian.
He eivät veisi toistensa miehiä, vaan kunnioittaisivat sitä jos toinen olisi löytänyt rakkauden. Näin säästyttäisiin monilta kissatappeluilta.


5.jpg
Että Cherry saisi pokattua itselleen kampuksen söpöimmät kundit, hän kävi kampaajalla ja osti itselleen uuden puvun kampuksen kirpputorilta.


6.jpg
Carrie päätti keskittyä kouluun ja esseiden kirjoitteluun. Hän halusi käydä yliopiston läpi, mutta jokin yliopistossa kammotti häntä. Ehkä chearleaderit, tai sitten ne kampuksen limuautomaatit. Hyi, kamalia.


8.jpg
Kun tytöt olivat kotiutuneet taloon, päätti Carrie vihdoinkin antaa siskolleen myöhäisen syntymäpäivälahjan. Hän antoi Cherrylle vanhan kännykkänsä, ja sen upean taideteoksen, minkä hän oli maalannut nuorena tyttönä.


9.jpg
Kampus tarjosi jokaiselle opiskelijalle ilmaisen kampaaja-ajan. Carrie päätti käyttää sen hyväkseen, ja kävi kampaajalla muuttamassa hiustyyliään. Kampuksen miehet viheltelivät hänen perään ja Carrie tunsi olonsa itsevarmaksi. Mutta silti, Carrie ei ollut helppo nakki. Hän suostui pussailemaan vain harvojen ja valittujen kanssa.


10.jpg
Eräänä hyvin tavallisena päivänä kun Carrie oli luuttuamassa katuja, koska katujen lätäköt eivät sopineet tontille hänen mielestä. Carrie vain luuttusi ja luuttusi, kunnes yhtäkkiä hän tunsi että aika olisi hidastunut. Sekuntti kesti minuutin, hän ei saanut henkeä. Mikä tämä tunne oli? Sydänkohtaus?


11.jpg
Ei. Carrien kimppuun hyökkäsi tyyppi, joka kutitti Carrieta. Carrie kiljaisi, ja mietti, kuka tuo mysteerinen ihana mies oli. Mies esitteli itsensä Puntiksi, mutta hänen kaverinsa kutsuvat häntä Punkiksi.


12.jpg
Punkista ja Carriesta tuli hyvät ystävät. He pelasivat aika usein footbagia etupihalla. Kaikki miehet eivät osanneet pelata sitä, mutta Punkki osasi. Carrie oli Punkin pauloissa. Punkki oli täydellinen.


13.jpg
Viikon kuluttua Carrie päätti muiskauttaa Punkille kunnon ensisuukkonsa, joka ei ollut pelkkä kaveripusu. Se oli sellainen pusu, joka oli tunnetta täynnä. Rakkauden pusu.


14.jpg
Kuka mies tykkää siitä että nainen puristelee persettä. Aika harva. Punkki piti siitä. Hän sai ihme kiksejä puristelusta. Mutta niin sai Carriekin, joka puristi kerta toisensa jälkeen Punkin persettä.


16.jpg
Cherry oli miettinyt maailman menoa biologian tunneilla, ja oli päättänyt muuttaa elämänsä hyvin erilaiseksi. Hän oli päättänyt että hänestä tulisi luonnonsuojelija. Hän suojelisi luontoa nyt ja aina. Mutta Cherryn piti muuttaa itseään. Eihän hän voisi meikattuna kaunokaisena puolustaa luonnonoikeuksia.


17.jpg
Iltapäivällä Cherry otti puhelimen käteensä ja soitti äitilleen kertoakseen että hän oli löytänyt elämälleen tarkoituksen. Lily oli onnellinen tyttärensä puolesta. Cherry leikkasi hiuksensa lyhyiksi, laittoi lippalakin päähänsä ja puki päälleen luonnonsuojelijalle sopivat vaatteet.


18.jpg
Näillä näkymin elämä talossa oli kunnossa. Cherry seuraili telkkarista luontodokumentteja, ja kuunteli radioita, jos tulisi uutinen, jossa kerrottaisi tietoa mielenosoituksista. Carrie nautti päivistä Punkin kanssa.


19.jpg
Tärkeä ilta koitti, Carrie päätti pyytää Punkkia, että Punkki lupautuisi olemaan hänen nyt ja aina. Asiat eivät kuitenkaan menneet niin kuin Carrie oli suunnitellut. Punkki kertoi Carrielle että hän haluaisi ensiksi opiskella itsensa läpi yliopistosta. Kieltäytyminen masensi Carrien, mutta Punkki otti Carriesta kiinni, ja veti hänet lähelleen.
"Odota että käyn yliopiston loppuun kulta, sitten voimme olla yhdessä. Aina. Tiedäthän että rakastan sinua?", Punkki sanoi.
Carrie katsoi Punkkia, mutta ei sanonut mitään. Hän vaan suuteli Punkkia ja kyynel valui hänen silmästä.


20.jpg
Kampuksella oli uusi mielenosoitus. Kampuksen pormestarin vaimo käytti turkista. Cherry osallistui mielenosoitukseen. Mielenosoitukseen osallistui yhteensä 103 ihmistä, joista jokaikinen juoksi pitkin kampusta alasti.


21.jpg
Illalla Carrie pyysi että Cherry laittaisi vaatteet päälle, että he voisivat jutella.
"Kuule, jos minä nyt lähden, niin jäätkö tänne odottamaan lapsiani?", Carrie kysyi.
"Tottakai sisko hyvä! Soittelethan minulle? Nähdään siskoni!", Cherry sanoi.
Tytöt halasivat, ja hyvästelivät toisensa.


22.jpg
Viimeinkin toisen sukupolven yliopistoseikkailu oli päättynyt. Carrie vilkutti hyvästit yliopistolle, sulki taksin oven. Kohta hän olisi kotona, ja pian hän pääsisi aloittamaan yhteisen elämän Punkin kanssa.



Ensiosassa nuoren parin elämää!
Kommenttia saa laittaa, sillä olisi kiva tietää että lukee tätä kukaan :)