1.jpg
Aloitan uuden legacyn, koska olen nyt pitänyt taukoa kaikenmaailman simssin pelaamisesta. Nyt jos vaikka taas pääsisin 10 sukupolveen.

Legacyn aloittaja on Lily Vink. Lilyllä on perhetavoite. Hän on horoskoopiltaan skorpioni, joka ei voi sietää minkäänlaista sotkua. Lilyllä on hyvin tavanomainen miesmaku. Puna- ja vaaleahiuksiset miehet vetoavat häneen, kun taas lihavuus on jotain sellaista mitä Lily ei voi sietää.


2.jpg
Tämä on Lilyn pieni punainen torppa. Joka toivottavasti tulee jossain vaiheessa kokemaan suuren remontin.


4.jpg
Töitä Lily löysi musiikkialalta. Ehkä hänestä vielä tulisi joskus oopperalaulaja. Hänen vanhempansa olisivat halunneet Lilysta poliisin, mutta Lily totesi että hänen laulunlahjoillaan hänestä tulisi vielä oopperalaulaja.



5.jpg
Uusimassa Trettistä oli lukenut että tomaattimehu ehkäisee ryppyjä. Niinpä Lily päätti pistää puutarhan pystyyn takapihalle, jotta hän ei joutuisi koskaan ottamaan botoxia naamaansa.


6.jpg
Iltaisin Lily opiskeli mekaaniikkaa, sillä hän halusi itse osata korjata pölynimurin. Ei sellaisiin mitään miestä tarvittaisi!


7.jpg
Naapurustoon oli jaettu uusi puhelinluettelo. Vanhat irstaat miehet soittelivat Lilylle, ja puhelivat sopimattomia. Lily päätti vaihtaa puhelinnumeronsa, joka ei tulisi ilmestymään puhelinluetteloon. Numeron saisi ainoastaan sellaiset ihmiset jotka olisivat tärkeitä Lilylle.


8.jpg
Miten voi viihdyttää itseään jos ei ole televisiota? Lily keksi siihenkin ratkaisun. Räppääminen peilin edessä? Voisiko olla parempaa ajanviihdettä? Ja kaikenlisäksi, se oli ilmaista.


9.jpg
Viikon kuluessa Lily oli jo yhden askeleen lähempänä oopperalaulajan uraa. Nyt hänet oli ylennetty pianonkorjaajaksi. Rahaa tuli vähän tilille lisää.


10.jpg
Juhlaan sopivin ruoka oli spagetti. Vaikka spagetti olikin Saaramoisten valmisruokaa, niin siitä tuli ihan hyvää syötävää kun sitä oli lämmitetty.


11.jpg
Seuraavana päivänä Lily lähti kaupungille, koska hänellä oli töistä vapaapäivä. Hän päätti ostaa itselleen kännykän, jotta hän voisi myydä puhelimen pois.


12.jpg
Rähjäisen kapakan karaokepiste oli hyvä paikka Lilylle harjoitella hänen laulutaitojaan. Ihmiset jäivät katsomaan häntä, ja taputtivat ja heittelivät hänelle tulppaaneja. Lily tunsi olevansa suuri tähti.


13.jpg
Juuri kun Lily oli lähdössä kotiin, alkoi sataa kaatamalla.
"Ei hemmetti, eihän minulla ole sateenvarjoa!!", Lily kirosi.
"Haluatko tulla sateenvarjoni alle?", kuului Lilyn selän takaa.

Hänen selän takana seisoi komea mies sateenvarjon kanssa. Lily kipitti sateenvarjon alle.


14.jpg
Mies esittäytyi. Hänen nimensä oli Paavo Vöyrylä. Paavo vaikutti kivalta mieheltä, ja rikkaalta noista vaatteista päätellen. Lily halusi kiittää miestä kampauksensa pelastamisesta, joten Lily pyysi miestä lähtemään mukaansa hänen luokseen "kahville".


16.jpg
Lilyn punaisessa torpassa oli kuumat oltavat. Kahvit oli juotu, ja nuori pari oli tutustuneet toisiinsa paremmin.


17.jpg
Ilta saapui ja Paavo kysyi jos hän voisi jäädä yökylään. Lily suostui, ja ymmärsi mitä Paavo tarkoitti yökylällä. Paavo kaappasi Lilyn suudelmaan, ja silitti naisen hiuksia.


18.jpg
Pian pari olikin jo siirtynyt sängylle jatkamaan kiihkeitä sessioitaan.


19.jpg
Aamulla Lily heräsi. Paavo oli laittanut hänelle aamupalaa.
"Voi miten suloista", Lily ajatteli. Kunnes hän huomasi Paavossa jotain todella ällöttävää. Paavolla ei ollut sukkia, ja isovarpaan kynsi oli mutaatti. Siinä oli iso sinivihreäsyylä, ja varpaankynsi oli epämuodostunut.

Lily päätti että Paavon ja hänen seikkailunsa oli seikkailtu. Viimeisen suudelman jälkeen Lily riensi vaihtamaan petivaatteet.



20.jpg
Toinen askel lähempänä oopperalaulajan uraa. Hienoa Lily!


21.jpg
Tomaatitkin luistivat kauniina ja tuoreina. Pian Lily pääsisi keittelemään tomaattisoppaa, jota hän joisi joka aamu hamaan kuolemaansa saakka.


22.jpg
Syylämies oli jättänyt jälkensä Lilyyn. Lily oli raskaana! Raskaus oli Lilylle suuri yllätys, mutta silti.
Lily oli onnellinen.


Ensijaksossa nähdään lapsen syntymä, ja miten Lilyltä sujuu yksinhuoltajan arki!
Kommenttia saa laittaa, ja kysellä linkitystä  :)