1.jpg
Uusi raskaus vaati tietenkin uuden tyylin. Lily rakastui ruutupaitaan ja shortseihin. Hiuksetkin saivat muuttua. Myös maha vaan kasvoi kasvamistaan.


2.jpg
Ruokapöydässä Lily päätti ottaa puheenaiheeksi isoksi kasvanneen vatsansa.
"Kuule kultaseni.. olet varmaan miettinyt tätä mahani kokoa", Lily sanoi.
"No ehkä vähän. Mut kun on raskaana, niin eikö maha olekin silloin iso?", Carrie kysyi.
"Ai sinä arvasit että olen raskaana.. lapsen isä...", Lily aloitti, mutta Carrie keskeytti hänet.
"on naapuruston söpöin mies, tiedän äiti. Minä tiedän.", Carrie vastasi.
"Mutta miten, et kai sinä vaan kuunnellut meidän sessioitamme?", Lily kysyi.
"En vielä silloin tajunnut, mutta yksi plus yksi on kaksi. Arvasin vain", Carrie kertoi.


3.jpg
"Milloin tulet sieltä pikku vauva?? Minä odotan sinua täällä! Ja sitten me leikitään ja kaikkea kivaa, jooko?", Carrie kysyi ja taputti Lilyn vatsaa.
Lily oli hyvin onnellinen että Carrie oli innoissaan tulevasta sisaruksestaan.


4.jpg
Innokkuus näkyi monella tapaa. Mutta hei, jokaisella on oma tapansa ilmaista onneaan. Sängyllä pomppiminen oli Carrien tapa. Lily ei raaskinut torua tytärtään, sillä hän oli oikeasti pelännyt että Carrie ei hyväksyisi tulevaa sisarustaan.


5.jpg
Raskaus jälleen kerran uuvutti Lilyn ihan täysin. Carrie vartioi äitinsä unta. Hän luki samalla poliisin oppikirjaa, sillä Carrie halusi isona poliisiksi, että voisi pamputtaa kaikkia pampullaan, ja jakaa sakkoja.


6.jpg
Vauvan tulo oli todella lähellä. Lily päätti varautua siihen kunnolla. Hän siivosi vanhan lastenhuoneen, vei jätökset pois potasta, kasteli huonekasvin, vaihtoi kattolampun ja imuroi verhot. Siinä tuli kyllä liikuntaa, ja samalla nälkä. Lily valmisti itselleen, vauvalleen ja Carrielle kunnon juhla-aterian!


7.jpg
Myös Carrie oli hyvin varustautunut tulevaa vauvaa varten. Hän heräsi yöllä kello kolme, käveli pihalle hillopurnukan kanssa ja keräsi siihen yöperhosia. Carrie oli varma että vauva olisi yllättynyt lahjasta.


8.jpg
Niinkuin Lily oli arvellutkin, synnytys käynnistyi. Tuskainen hetki oli käsillä, mutta hetken päätteeksi jotain ihanaa tulisi tulemaan ulos Lilystä. Pikkuruinen suloinen vauva.


9.jpg
"Äiti, sä pystyt tähän! Mä tiiän sen. Nyt vaan ponnistat, ja siinä se sitten on. Ei se voi olla vaikeata. Yritä nyt vähän pistää paremmaksi!", Carrie huuteli äitilleen, mutta meni hiljaiseksi kun Lily mulkaisi häntä katseella "olehiljaataietsaalauantainaLauantai-karkkipussia"


10.jpg
Kuului pieni rääköisy. Toisen sukupolven toinen lapsi oli syntynyt maailmaan. Lily katsoi lasta, ja lapsi katsoi äitiään. Tuli hiljainen hetki noiden kahden välillä. Hetki oli hyvin koskettava, ja Lilyn silmästä valui kyynel.


11.jpg
Lily synnytti kauniin tyttölapsen. Tyttö sai nimekseen Cherry.
"Carrie, tervehdi siskoasi. Cherry, tervehdi isosiskoasi", Lily sanoi. Carrie katsoi siskoaan, ja totesi Cherryn näyttävän töodella suloiselta pikku kissanpennulta, jonka voisi vaikka syödä.



12.jpg
Ruokittuaan Cherryn Lily laittoi hänet kehtoon, ja lauloi hänelle hyvää yötä- laulun:
"Nuku nuku pikkuinen. Aamulla taas kohdataan. Älä kaunokainen vain näe pahoja unia, mut jos niin käy, niin tiiät et aina oon vierelläs. Nuku nuku rakkahain"


13.jpg
Yöllä Carrie vaelsi lastenhuoneeseen, ja katsoi nukkuvaa pikkusiskoaan.
"Minä valvon ja suojelen sinua aina. En anna kenenkää kiusata sinua. Lupaan sen!", Carrie mumisi itsekseen, ja pussasi siskoaan poskelle.


14.jpg
Carrie ei muutenkaan saanut nukuttua koko yönä. Seuraavana päivänä olisi hänen ensimmäinen koulupäivä, ja häntä jännitti kovin paljon. Vasta varhain aamu-yöllä Carrie sai unesta kiinni, ja kävi nukkumaan.


15.jpg
Aamulla Carrie söi aamupuuronsa ja istahti pihalle odottamaan bussia. Hän laski minuutteja bussin tuloon, ja kun bussi saapui, Carrie veti syvään henkeen ja käveli bussin rappuset askel askeleelta ylös. Ensivaikutelmahan on todella tärkeä, niin Lily oli opettanut Carrielle.


16.jpg
Jostain syystä Lilystä tuntui että Cherry oli vähän vaikeampi lapsi hoitaa kuin mitä Carrie oli ollut. Cherry huusi kokoajan, ja vaippoja piti olla kokoajan vaihtamassa. Lily saattoi vaan toivoa että ajan myötä Cherry muuttuisi helpommaksi.


17.jpg
Pitkän äitiysloman oli nyt aika loppua. Lily pakkasi työsalkkunsa, ja marssi työautoon. Hän oli innokas, ja hänen mielestä oli kiva palata takaisin töihin. Töissä sai ilmaiseksi sitä hyvää kahvia!


18.jpg
Ensimmäinen koulupäivä meni todella hyvin Carrien osalta. Hän sai pistokokeesta 8½. Kyllä sillä pystyi ylpeilemään, ja jos vielä Lily antaisi hänelle siitä hyvästä vähän viikkorahaakin.


19.jpg
Koulusta löytyi myös ystäviä. Carrie löysi parhaaksi ystäväkseen Merin, jolla oli samanlainen nenä kuin Carrielle. He olivat muutenkin todella samanlaisia. Kumpikin kuunteli aina Citamarketin levypuolella Intti Taiskun levyä, ja heidän molempien lempiruokaa oli kermaperunat herkkusienien kanssa.


20.jpg
Ainoastaan läksyt tuottivat Carrielle päänvaivaa, hän ei vaan osannut varsinkaan matikkaa. Vielä pluslaskut menivät, mutta kertotaulut olivat todella vaikeita.


21.jpg
Vihdoinkin vietettiin perheen kuopuksen Cherryn syntymäpäiviä. Varsinkin Carrie oli ihan fiiliksissä sen takia! Synttäreillä syötiin paljon kakkua, ja juotiin tomaattimehua.


22.jpg
Cherrystä kasvoi jotain todella suloista! Todella hyvää perijäainesta, sen voi kertoa. Lily leikkasi Cherrylle omasta mielestään todella tyylikkään kampauksen, joka korosti nätisti Cherryn silmiä.


Ensijaksossa seurataan lapsosien kasvua, millaisia kauhukakaroita heistä kasvaa? Kommenttia saa pistää, ja kysyä linkitystä ! :D