1.jpg
Koska Lilyllä ei ollut miestä auttamassa lapsen kasvatuksessa, Lilyn piti itse oppia kaikki imettämisestä vaippojen vaihtoon, Lily otti kirjahyllystä kirjan, jossa kerrottiin kaikki tarpeellinen mitä piti tietää ennen kuin lapsi syntyisi. Luettuaan kirjan Lily tunsi itsensä yhtä älykkääksi kuin Einsteinin vaimo.


3.jpg
Onneksi Lilyn ei tarvinnut käydä töissä. Hän ei olisi millään jaksannut. Raskaus oli rankempaa kuin mitä hän oli luullut.

4.jpg
Tomaatit olivat kypsiä, ja Lily pääsi keittelemään itselleen ja lapselleen tomaattimehua. Nyt hänen lapsellekaan ei tulisi ryppyjä!


5.jpg
Taloon piti rakentaa lisäsiipi lastenhuonetta varten. Lily ei muistanut omasta lapsuudestaan mitään, joten hän päätti kysyä postinkantajalta, millainen lastenhuoneen kuuluisi olla.
"Siellä pitää olla paljon leluja, pehmeä sänky, vaippojenvaihtopöytä ja minituttipullobaari", postinkantaja vastasi.
Lily pyöritteli silmiiään. Jaa että minituttipullobaari. Sitä ei Lily kuitenkaan hankkinut taloon.


6.jpg
Lastenhuoneesta tuli suloinen pinkkiys. Kooltaan huone oli hyvin pieni, sillä Lilyllä ei ollut rahaa kovin suureen. Ihan sama olisiko lapsi poika vai tyttö, Lily halusi lapselleen pinkin suloisen huoneen.


7.jpg
Pitkän odotuksen jälkeen lapsi päätti syntyä maailmaan. Lily huusi ja huusi, mutta kukaan ei tullut auttamaan häntä. Voi tuska.


8.jpg
Synnytys kesti kokonaisen tunnin, mutta sen seurauksena maailmaan oli syntynyt suloinen tyttölapsi, jolla oli kiiltävät mustat kulmakarvat ja ruskeat silmät. Tyttönen sai nimekseen Carrie.


9.jpg
Carrie oli hyvin limainen ja verinen synnytyksen jäljiltä, joten Lily pesi lapsensa ja kuivasi hänet. Lilyn kasvoista paistoi hymy. Hän ei voinut uskoa että oli synnyttänyt maahan noin kauniin lapsokaisen.


11.jpg
Jotta Lily pääsisi käymään töissä, hänen piti tilata taloon lastenhoitaja, joka ei osannut vaihtaa siististä Carrien vaippoja. Aina kun hoitaja oli vaihtanut vaipat, vaipat lensivät lattialle, eivätkö roskiin. Hyi hyi.


12.jpg
Lily tarvitsi paljon energiaa että jaksaisi elää.


13.jpg
Lastenhoitaja hoiti Carrieta päivisin, mutta aina iltaisin kun Lily tuli töistä hän peitteli lapsensa, ja antoi hänelle hyvänyönsuukon. Joskus öisin Lily saattoi vaan istua monta tuntia Carrien kehdon vieressä, ja katsella Carrieta nukkumassa.


14.jpg
Talvi saapui naapurustoon, ja sen mukana maahan satoi paljon lunta. Lily oli hyvin innoissaan lumesta, koska sieltä mistä hän oli muuttanut naapurustoon ei koskaan satanut lunta.


16.jpg
Nyt kun talossa asui kaksi ihmistä, Lily huomasi että ruokaa meni paljon enemmän. Hän joutui täyttämään jääkaapin, ja siihen kului hänen melkein viimeiset rahat.


17.jpg
Kuintekin Lily halusi juhlia tyttärensä synttäreitä. Pikkuruisesta Carriesta kasvaisi taapero.


18.jpg
Carriesta kasvoi hyvin samannäköinen kuin isänsä Paavo, ainakin nenän ja ylähuulen osalta. Lily huokaisi helpotuksesta kun hän huomasi ettei Carriella ollut syylää varpaassaan niin kuin Paavolla oli ollut.


19.jpg
Suoraan sanottuna Lily nautti kun pääsi opettamaan tyttärelleen kaikki taitoja. Kyllä äitiys oli palkitsevaa, Lily ajatteli ja taputti olkapäätään.


20.jpg
Joskus kuitenkin Carrie tunsi olonsa hyvin yksinäiseksi, koska äitiä ei näkynyt missään. Äiti oli vain hävinnyt pihalle. Mistä Carrie olisi voinut tietää että hänen äitillään oli jotain mielessä....


21.jpg
Pihalla Lily flirttaili naapuruston komeimmalle varatulle miehelle. Yksinhuoltajan elämä saattoi joskus olla tylsää, niin Lily halusi vähän piristää elämäänsä. Ei miehen avioliitto yhteen suhteeseen voisi kaaduta.


22.jpg
"Kuule, mitä jos siirryttäis tonne sisälle. Voisin tiiätkö näyttää sulle pari juttuu.. ;)", Lily sanoi ja otti miehen kädestä kiinni ja raahasi miehen talon sisälle, sänkyynsä.


23.jpg
Aamulla Lily heräsi ja hyvästeli miehen.
"Otetaan joskus uusiksi?", Lily kysyi.
"Ei, en voi. Olen naimisissa, ymmärräthän. Helppo se sinun on sinkkuna kaataa kenet tahansa sänkyysi", mies vastasi.
"Häivy talostani!", Lily sanoi, avasi ulko-oven ja unohti miehen mielestään.


24.jpg
Vaikka tuo mies olkin vain yhden yön juttu, silti Lily tunsi itsensä hyvin masentuneeksi. Hän oli jo melkein rakastunut tuohon mieheen. Ehkä mies ei vain ollut hänelle oikea.


25.jpg
Mutta kun Lily käveli Carrien huoneeseen, ja nosti tyttärensä syliin. Lily piristyi, ja hymyili. Mitä miestä hän tarvitsee kun hänellä on jo kaikki tarvitsemansa. Talo, vähän rahaa ja maailman ihanin lapsi.


26.jpg
Vihdoinkin Carrie kasvoi lapseksi! Isänsä näköinen lapsi hän on. Ainiin, Carrie on horoskoopiltaan härkä!


27.jpg
Myös toinen iloinen uutinen tapahtui! Lily oli jälleen raskaana, naapuruston komeimmalle miehelle.
Lily hymyili, mutta hän mietti. Kuinka hän kertoisi tyttärelleen että on raskaana, ja että lapsen isä ei olisi Carrien isä. Hmmm...

Ensijaksossa Lilyn toisen lapsen syntymä, Carrien lapsuutta, ja miten Carrie suhtautuu Lilyn toiseen lapseen, sisko/velipuoleensa?
Lue seuraava osa! Kommenttia saa laittaa ja kysellä linkitystä :)!