1.jpg
Sunnuntai-lauantai yö oli ainoa aika joka sopi Liylle, että hän voisi opettaa tyttärelleen näitä tärkeitä taitoja. Eikun tuumasta toimeen. Autotie on todella hyvä paikka tälläisten taitojen opetteluun.


2.jpg
Carrie koki lapsuutensa ensimmäisen ihastuksen. Hän ihastui siivoojaan. Iltaisin hän ei saanut unta, koska siivooja kummitteli hänen mielessään. Siivojalla oli niin seksikäs nenä, ja leuka, mmm...


3.jpg
Seuraavana aamuna Carrie oli jo ottamassa puhelinta käteensä, ja hän oli soittamassa siivoojalle, mutta jänisti sitten. Mitä hän sanoisi miehelle? Hän päätti vielä miettiä asiaa, ennen kuin tunnustaisi palavan rakkautensa siivoojalle.


4.jpg
Lapsenvahti oli jo kenties liian kotiutunut taloon.Vessassa hän vaan luki lehteä, eikä tyhjetänyt Cherryn pottaa. Kumpa vain Lily tietäisi lapsenvahdin teot.



5.jpg
"Hei kaikki!!! Sain juuri potkut, aivan ihanaa, juu!!", Lily huuteli pihalla. Hän oli saanut potkut, koska ei tiennyt pomonsa lempibiisiä. Mutta ei se mitään, Lilystä tulisi sossunpummi, ja hän saisi rahaa, eikä tarvisi edes tehdä töitä, vou.


6.jpg
Oli taas yksien synttärien aika. Cherry kasvoi lapseksi. Horoskoopilta tyttö on härkä.


7.jpg
Tytölle ei voitu heti ostaa sänkyä, joten Cherry sai kunnian tyytyä äitinsä kuluneeseen ja kovaan käyttöön juotuneeseen sänkyyn. Aina kun Cherry kääntelehti sängyssä, sänky narahti kovaa ääneen.


8.jpg
Nyt kun Lilyllä ei ollut enää töitä, hän antoi potkut lastenvahdille. Mitä hän tekisi hoitajalla, jos voisi hoitaa itse lapsia, ja vielä paremmin.


9.jpg
Aikaa riitti myös tavata entisiä rakastajia. Ikävä kyllä, Carrie ei vaan pitänyt äitinsä tapaamisista. Aina kun naapuruston komein mies tuli tontille, Carrie repesi itkuun.


10.jpg
Onneksi Cherry oli lohduttamassa siskoaan, vaikka ei tajunnutkaan miksi Carrie itki sillä lailla. Cherry ei myöskään tiennyt että mies, joka sai Carrien itkemään, oli hänen isänsä.


11.jpg
Juhuu! Carrie kasvoi teiniksi, jonka tavoite on perhetavoite. Carrie haluaa saada 6 lastaan naimisiin, ohooho. Ruskea- ja punahiuksiset miehet saavat Carrien käymään hyvin kuumana, kun taas asiallisesti pukeutuneet smokkimieheet kylmentävät Carrien täysin.


13.jpg
Pian koittaisi myös Cherryn syntymäpäivä, joten Carrie päätti viimeistellä maalauksensa valmiiksi, jonka hän siis antaisi Cherrylle syntymäpäivälahjaksi. Taulu on muotokuva Cherrystä pienenä söpönä taaperona.


14.jpg
"Et arvaakaan kuinka minä odotan syntymäpäivääni! Saan varmaan paljon hienoja lahjoja, kuten Bardien ja Kunien hääsetin. Sitä olen aina toivonut", Cherry kertoi Carrielle.
Carrie mietti että mitenköhän Cherry tulisi suhtautumaan hänen vaatimattomaan lahjaansa.


15.jpg
Lily päätti koittaa taas onneaan työuralla, jos hän vaikka nyt ei saisi potkuja, vaan paljon paljon ylennyksiä.


16.jpg
Niin ei ihan käynyt. Ei hän saanut potkuja, mutta työ oli paljon rankempaa, kuin mitä Lily oli odottanut. Hän oli hyvin väsynyt töiden jälkeen, ja juoksi sänkyyn nukkumaan.


17.jpg
Kesän viimeisenä päivänä Carrie poltti itsensä hyvin pahasti. Hän oli aivan punainen ja palannut. Musta paita korosti kaikenlisäksi Carrien ihon uutta kaunista väriä.


18.jpg
Carrie totesi että hänen kropallaan ja naamallaan saisi miehiä vaikka jokaiselle sormelleen! Niinpä hän soitti ennustusrouvan paikan päälle, ja päätti pyytää häneltä treffiseuraa.


19.jpg
Treffiseuraa hän sai, mutta Carrie ei pitänyt pojan luonteesta. Poika puhui vain mopoista ja siitä miten neistä voi tilata ilmaiseksi leffoja. Huoh huoh. Tylsä.
Carrie kiitti poikaa treffeistä, mutta totesi myös että nämä olivat heidän viimeiset treffinsä.


20.jpg
Miten Carrie pärjäisi kampuksella, jos hän nyt jo sytytteli monesti viikossa pari tulipaloa- Lily pohti. Häntä pelotti ajatus päästämisestä tyttärensä kampukselle. Ties mitä huligaaneja sielläkin olisi. Rehtorit, hyhhhhiiii! Lily muisti oman kampusaikansa, ja yliopiston rehtorit. Pervot.


21.jpg
Nyt sitten molemmat lapset olivat teinejä, ja he saattoivat lähteä maailmalle. Cherrystä kasvoi hyvin kaunis teini. Hän pitää mustahiuksista parrakkaista miehistä, jotka osaavat flirttailla ja hieroa. Mutta vanhat, ryppyiset miehet saavat Cherryn kanalihalle.


22.jpg
"Hei sisko, mitä jos tänään jo lähdettäis pois täältä?", Cherry kysyi siskoltaan, ja vetäisi tyynyllä häntä turpaan.
"Joo, lähetään vaan", Carrie vastasi ja molemmat riensivät huoneisiinsa pakkaamaan tavaroitaan.


23.jpg
Tytöt vielä halasivat toisiaan ja äitiään, astuivat taksiin ja vilkuttivat näkemiset äitilleen.
Lily vilkutti tyttärilleen, ja niisti nenänsä. Häntä jännitti kumpi tytöistä olisi päättänyt palata äitinsä luo.
Kumpi tytöistä jatkaisi sukua, tuoden suvulle mainetta ja kunniaa?


Ensiosassa tyttöjen yliopistoaikaa, mutta nyt sinä saat vaikuttaa. Kummasta tytöstä tulisi parempi perijä?
Carriesta vai Cherrystä? Kerro mielipiteesi! :)